Gisteren gemist: Casillas wil nog door, PSG bekijkt Van Aanholt

20 april 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 19 april.

'PSV krijgt mogelijk concurrentie van PSG voor Van Aanholt'

Patrick van Aanholt ligt goed in de markt. De 29-jarige linksback beschikt bij Crystal Palace over een contract dat medio 2021 afloopt, maar de kans is groot dat de tienvoudig Oranje-international komende zomer van club ruilt. PSV is nog altijd geïnteresseerd in de vleugelverdediger en krijgt misschien concurrentie van Paris Saint-Germain.

NOC*NSF: tijd is rijp om trainingscentra te heropenen

Maurits Hendriks van sportkoepel NOC*NSF hoopt dat het kabinet dinsdag de trainingsmogelijkheden voor topsporters verruimt. "We denken dat de topsport er klaar voor is", laat hij zondag weten bij Studio Sport.

'Clash aanstaande tussen Eredivisie en Eerste Divisie'

Hoe zien de Eredivisie en Eerste Divisie er komend seizoen uit als de competities niet kunnen worden afgemaakt? Over de sportieve structuur zijn de competities het oneens, schrijft Valentijn Driessen in zijn column in De Telegraaf. De Eredivisie, met Ajax, AZ Feyenoord en PSV voorop, stuurt aan op een competitie met twintig ploegen. De Eerste Divisie ziet dat echter niet zitten.

Casillas sluit terugkeer onder de lat nog niet helemaal uit

Iker Casillas heeft zijn handschoenen nog niet aan de wilgen gehangen. De Spaanse doelman van FC Porto weet niet of hij ooit nog terugkeert onder de lat, maar uitsluiten doet hij niet. Bijna een jaar geleden werd de 38-jarige doelman getroffen door een hartaanval.

Van Seumeren oppert idee om seizoen eerlijk af te sluiten

Kan het seizoen door de coronacrisis niet worden afgemaakt, dan oppert FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren om nog drie wedstrijden te spelen. Het gaat om de inhaalduels AZ - Feyenoord en FC Utrecht en de bekerfinale tussen zijn club en Feyenoord. In een interview met Voetbal International legt Van Seumeren uit waarom hij wil dat juist die wedstrijden nog worden gespeeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen