Setién wimpelt transfers van Neymar en Martinez af door corona

20 april 2020, 08:29

FC Barcelona-trainer Quique Setién heeft uitgesloten dat er in deze zomer veel grote transfers zullen komen. De coach werd gevraagd naar de ontwikkelingen rondom de komst van Internationale's Lautaro Martinez en de terugkeer van Neymar, maar wimpelde die geruchten op voorhand af.

"Ik heb geen illusies over de aankoop van Lautaro Martinez bij FC Barcelona", zei hij tegenover de Spaanse media. De onderhandelingen tussen beide partijen zouden voor enkele weken stilliggen momenteel, ondanks dat de coach wel zijn bewondering uitsprak voor de spits. "Maar er komt een grote economische crisis aan door het coronavirus. Die zal ook zijn neerslag hebben op de affaire Neymar."

Emili Rousaud, de opgestapte vicevoorzitter van FC Barcelona, kondigde recent aan dat FC Barcelona wel degelijk bezig was met de komst van Neymar. "Als de clubs en speler water bij de wijn doen, dan kan de transfer lukken. De intentie bij Barcelona is er, zeker als ze Neymar daarmee terug kunnen halen", zei hij over de transfer. Volgens Setién is dat dus niet aan de orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen