'Cillessen ziet Neto na jaar alweer terugkeren bij Valencia'

20 april 2020, 15:53

Jasper Cillessen krijgt mogelijk een flinke concurrent erbij bij Valencia. De Braziliaan Neto, die afgelopen zomer nog overstapte naar FC Barcelona vanuit de Sinaasappelstad, zou alweer terugwillen komen. En juist de Catalanen willen de stand-in van Marc-André ter Stegen op hun beurt graag slijten. Een transfer hoort dan ook serieus tot de mogelijkheden. 

Dat beweren diverse Spaanse media. El Mundo Deportivo schrijft dat FC Barcelona graag van Neto af wil: aan de ene kant om een transfersom te incasseren, maar ook om loon te besparen in deze financieel moeilijke tijden. Met Iñaki Peña (21) hebben ze in de eigen jeugd een prima reservekeeper, die zich de laatste jaren goed heeft ontwikkeld. De technische staf is akkoord om hem aan te wijzen als vervanger van Ter Stegen.

Lees ook: 'Nog geen akkoord Ter Stegen en Barça: Onana in beeld'

Aan de andere kant zou Neto, die tot vier optredens kwam namens de Catalanen, zelf ook meer dan open staan voor een terugkeer naar Valencia. Dat schrijft Super Deporte, dat eveneens meldt dat Valencia niet helemaal tevreden is over Cillessen. Hij zou 'onder een vergrootglas' liggen en daarom hoopt Valencia te profiteren van Neto's situatie in Camp Nou. Dat zou voor de doelverdediger van het Nederlands elftal slecht nieuws betekenen. Hoewel Neto nog tot en met 2023 vastligt, zou hij slechts twintig miljoen euro hoeven kosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen