Teijsse komt met schrik vrij: 'Val gebroken door een plat dak'

20 april 2020, 20:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Yordi Teijsse komt met de schrik vrij na een val van het balkon. Volgens zijn club AFC - uitkomend in de Tweede Divisie - is de 27-jarige spits goed aanspreekbaar en aan de beterende hand. Teijsse zal voorlopig nog wel in het ziekenhuis moeten blijven voor behandelingen aan zijn verwondingen, die na de eerste onderzoeken lijken mee te vallen.

'Het ongeluk betrof een val zijn balkon aan de achterzijde van zijn woning in een flatgebouw. Voor zover er van geluk kan worden gesproken, is zijn val gebroken door een plat dak', schrijft AFC op het eigen clubkanaal. De Amsterdamse amateurvereniging had zelf kort contact met Teijsse. 'Hij geeft aan: het gaat redelijk oké met mij en het verplegend personeel is erg aardig. Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben want het had veel erger kunnen aflopen.'

Teijsse is de broer van eveneens oud-prof Kenny Teijsse, inmiddels ook actief bij AFC. Yordi Teijsse speelde alleen in het buitenland in het betaalde voetbal, voor onder andere Dundee FC. In Nederland speelde hij bij diverse amateurclubs, waar hij bij Quick Boys het meest succesvol was. Namens hen werd hij in 2016 topscorer in de Derde Divisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen