Lukkien volgt voorbeeld Klopp: "Beslissingen laten aan overheid"

21 april 2020, 11:47

Dick Lukkien wil geen standpunt innemen of er nog doorgespeeld moet worden of niet. Hoewel er dinsdagavond pas een belangrijke persconferentie op het programma staat met premier Mark Rutte, durft de oefenmeester van FC Emmen wél vooruit te kijken. "Ik verwacht persoonlijk niet dat de Eredivisie dit seizoen wordt uitgespeeld."

Dat stelt hij tegenover RTV Drenthe. Een voorkeur heeft hij echter dus niet. "Ik schaar me wat dat betreft volledig achter Liverpool-trainer Jürgen Klopp, die vindt dat de mensen in en rondom de voetballerij de beslissingen moeten overlaten aan de overheid, de nationale bonden en de UEFA. Die komen vast wel met een goede beslissing. Ik snap het standpunt van de KNVB tot nu toe overigens ook volledig en ik besef ook dat ze het nooit voor iedereen goed kunnen doen, met welke beslissing de bond straks ook komt."

Als dat spelen zonder publiek wordt, kan Lukkien dat ook begrijpen. "De mensen missen FC Emmen. Als je dan toch live kunt kijken op de tv. In deze bizarre tijden kan het zeer welkom zijn, maar daar moeten de mensen die erover gaan iets van vinden", aldus de ofenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen