Jong AZ voegt Goudmijn toe aan de technische staf

21 april 2020, 14:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kenneth Goudmijn is aangesteld als assistent-trainer van Jong AZ voor komend seizoen. De voormalig profvoetballer en vader van AZ-parel Kenzo Goudmijn tekent een contract dat hem tot en met 2022 in die functie op het AFAS Trainingscomplex houdt. Vermoedelijk gaat hij werken onder Michel Vonk als vervanger van Koen Stam.

Want enkele maanden geleden kondigde AZ aan dat Stam zou vertrekken bij Jong AZ, terwijl zijn kompaan Vonk wel verder wilde, eventueel met een nieuwe assistent. Hoewel er in het persbericht niet wordt benoemd dat hij onder Vonk aan het werk gaat, is dat dus wel zeer aannemelijk.

Met Goudmijn trekt AZ zeker geen onbekende aan. Sterker nog: in het seizoen 2016-2017 was hij namelijk ook al assistent-trainer van Jong AZ, dat onder leiding van Martin Haar kampioen van de Tweede Divisie werd. Sindsdien was hij werkzaam in de jeugdopleiding van de Alkmaarders.

"Maar actief zijn in het betaald voetbal is toch waar je naar streeft en een heel mooi uitdaging. Ik heb er veel zin in om samen met de hele staf de jongens een volgende stap naar AZ 1 te laten maken", laat hij weten. "Door het delen van mijn ervaringen in de voetballerij denk ik daaraan iets toe te kunnen voegen. Ik heb er zin in." Jong AZ staat momenteel op de veertiende plaats in de Eerste Divisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen