Veel belangstelling voor Feyenoord-talent Azarkan

21 april 2020, 15:52

Feyenoord moet mogelijk vrezen voor een vertrek van het grote talent Marouan Azarkan. De linksbuiten staat in de belangstelling van onder andere Werder Bremen en 1899 Hoffenheim. Ook clubs uit andere competities zouden de aanvaller, die nog tot en met 2021 vsatligt in De Kuip, willen overnemen. Met nog ruim een jaar contract, moeten de Rotterdammers hoe dan ook actie ondernemen. 

Dat schrijft Voetbal International. Eerder maakte fansite FR12 ook al melding van interesse van Werder Bremen in de buitenspeler van de Rotterdammers, die onder Jaap Stam debuteerde tegen ADO Den Haag (3-2 winst) eerder dit seizoen. Onder Dick Advocaat zat hij echter nog geen enkele keer bij de eerste selectie.

De jeugdinternational wordt al jarenlang gezien als groot talent, maar men zal met hem wel om tafel moeten om hem perspectief te bieden. Want zelfs na het vertrek van Sam Larsson en de blessure van Luis Sinisterra, kreeg Azarkan geen kans van Advocaat. In plaats daarvan werd verdediger Ridgeciano Haps omgeturnd. Zaakwaarnemer Ali Dursun bevestigt de interesse, maar geeft aan dat het nog te vroeg is om te speculeren. "Maar voor die jongen is het fijn dat hij blijkbaar niet is vergeten", vertelt hij tegenover Voetbal International.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen