Spoorboekje: cruciale UEFA-call, terug naar het seizoen 2001/02

23 april 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 23 april.

Nieuws

UEFA neemt besluiten

Het uitvoerend comité van de UEFA wil vandaag een ei leggen over hoe om te gaan met competities die het seizoen niet kunnen voltooien. De grote vraag is wat de UEFA in dat geval doet met de uitgifte voor Europese tickets. De Europese bond heeft al laten weten dat hiervoor richtlijnen zijn opgesteld. Vandaag wordt daar een besluit over genomen en kan de KNVB dit vrijdag meenemen naar het overleg met de clubs.

Specials

Terug naar seizoen 2001/02: Sparta degradeert voor het eerst

De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om in de archieven in te duiken in de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel II: het Sparta Rotterdam van Frank Rijkaard in 2001/2002.

Voetbal op tv

10.00 uur: Het Mirakel van Deventer, FOX Sports 2 - documentaire

16.00 uur: Ron Beton, FOX Sports 2 - documentaire

19.00 uur: Matchday!, FOX Sports 2 - documentaire

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen