Henk de Jong: "Ik ga uit van de eerlijkheid van de KNVB"

22 april 2020, 12:13

Henk de Jong rekent erop dat SC Cambuur promotie maakt naar de Eredivisie. Na de woorden van premier Mark Rutte moet de KNVB een besluit nemen hoe het seizoen af te wikkelen. Eén van de belangrijkste punten is de regeling rondom promotie/degradatie. Komende vrijdag is er overleg.

Als koploper van de Eerste Divisie meent Cambuur in elk geval recht te hebben op een plekje in de Eredivisie. "Voor ons is het hartstikke spannend", zegt De Jong tegen de Leeuwarder Courant. "Het is van levensbelang dat we naar de Eredivisie gaan. We hebben onze nek uitgestoken. Nu moeten we naar de Eredivisie. Ik ga uit van de eerlijkheid van de KNVB. Er is twee-derde van het seizoen gespeeld, de stand is duidelijk."

Aanvoerder Erik Schouten sluit zich aan bij zijn trainer. "In zo'n seizoen waarin je terecht bovenaan staat, zou het terecht zijn dat je ook promoveert. Als dat niet gebeurt, wordt het nog zuurder. We hebben ook al geen feest, niks. Het is super jammer dat het zo eindigt, maar laten we hopen dat we promoveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen