Koolwijk al benaderd: "Ik weet wel zeker dat ik hier blijf"

22 april 2020 – Voor Ryan Koolwijk bestaat de nodige belangstelling. Door verschillende clubs is hij benaderd. De 34-jarige middenvelder besloot deze week per direct te vertrekken bij het Slowaakse AS Trencin. Waarschijnlijk dat Koolwijk bij een Nederlandse club aan de slag gaat. "We hebben het er nog niet echt over gehad, maar als ik zo opzij kijk en de reactie van mijn vrouw zie dan weet ik wel zeker dat ik hier blijf haha."

Koolwijk al benaderd: "Ik weet wel zeker dat ik hier blijf"

Trencin stelde spelers voor om het salaris te verlagen. "Twintig procent kan nog, maar in hun voorstellen ging het uiteindelijk echt om meer dan de helft van het salaris. Het is wel gewoon werk, ik speel hier niet alleen voor de lol. Dat ging me te ver", laat de Rotterdammer weten aan Voetbal International. Bovendien miste Koolwijk zijn gezin. "Juist in deze tijd wil ik bij ze zijn. De keuze is uiteindelijk niet moeilijk als je voor je gezin kiest."

Koolwijk is allerminst van plan zijn carrière te beëindigen. "Ik wil iets vinden dat in mijn straatje past en daarnaast wil ik ook aan mijn toekomst denken. Op mijn leeftijd moet je verder denken dan een leuke club. Er komt een moment dat ik ga stoppen, dan wil ik voorbereid zijn op het leven na het spelen. Zelf spelen en een combinatie met bezig zijn met een functie in een club zou mooi zijn."

Eredivisie

gerelateerd