FC Twente hervat training in mei volgens 'American style'

22 april 2020, 15:51

FC Twente gaat de training in mei weer hervatten. Ondanks dat het seizoen niet meer wordt afgemaakt in de Eredivisie, willen de Tukkers nog wel met elkaar goed afsluiten en weer op het veld staan. Dit om de spelers in elk geval met een goede basis te laten beginnen aan het volgende voetbalseizoen.

Dat laat FC Twente op de clubsite. "Begin mei starten we de trainingen in Hengelo en gaan spelers in verschillende groepen, waarvan de grootte afhankelijk is van wat er mag van het RIVM, aan de slag", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. "Natuurlijk houden hierbij de 1,5 meter afstand goed in de gaten. Een voordeel van de komende lange voorbereiding is dat er ruimte is om ook veel individueel te trainen, zeg maar volgens de 'American style', in Amerika kennen ze ook een lange voorbereiding en wordt er veel individuele oefenstof aangeboden ter verbetering van ieders vaardigheden."

Verder worden er ook andere dingen weer opgestart, nu er zekerheid is over volgend seizoen, zo laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten. "Daarbij is het belangrijk dat we nu weten dat we ons in ieder geval vanuit een Eredivisie-standpunt kunnen voorbereiden op de nieuwe competitie, bijvoorbeeld als het gaat om de verkoop van seizoenkaarten. Dit zal spoedig worden gestart. Er zijn nog genoeg vraagtekens richting het nieuwe seizoen, maar we zijn in alle geledingen van de club volop aan de slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen