'De Guzman kan transfervrije overstap naar MLS maken'

22 april 2020, 23:21

Jonathan de Guzman kan mogelijk aan de slag in de MLS na het huidige Bundesliga-seizoen: de middenvelder van Eintracht Frankfurt beschikt komende zomer over een aflopend contract en staat in de belangstelling Toronto FC. Daarmee zou de veertienvoudig international kunnen terugkeren in zijn geboorteland Canada.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde Kicker. De Guzman is dit seizoen allesbehalve een vaste waarde bij de Duitse club, voor wie hij de laatste seizoenen de nodige minuten maakte. Na een spierblessure behoorde hij de meeste wedstrijden niet eens meer tot de selectie. Hij kwam tot slechts drie officiële optredens deze voetbaljaargang, waarvan één invalbeurt in de Bundesliga.  

Lees ook: Eintracht heeft de overbodige De Guzman niet nodig in Europa League

Eerder speelde De Guzman voor onder andere Villarreal, Chievo Verona, RC Mallorca, Feyenoord en Swansea City. De Guzman kwam op twaalfjarige leeftijd over vanuit Canada in de jeugdopleiding van Feyenoord, waardoor hij ook een Nederlands paspoort kreeg. Hij speelde veertien interlands voor Oranje en begon op het succesvolle WK in 2014 zelfs als basisspeler. Toronto FC pakte uit de eerste twee duels in de MLS vier punten en heeft onder andere Jazy Altidore en Michael Bradley onder contract staan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen