Spoorboekje: reacties op het KNVB-besluit, Transferweekje

25 april 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 25 april.

Nieuws

Reacties op besluit KNVB

De KNVB heeft vrijdag de afwikkeling van de Eredivisie gecommuniceerd. Ajax eindigt als nummer één zonder landstitel, AZ gaat de Champions League in. Onderin blijven ADO Den Haag en RKC Waalwijk behouden voor de hoogste afdeling, waardoor SC Cambuur en De Graafschap het kind van de rekening werden. Welke stappen worden door de clubs ondernomen en wat gebeurt er nog meer rondom dit neiuws?

Specials

Transferweekje:

Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Voetbal op tv

19.23 uur: The Beckham Effect, FOX Sports 5, documentaire

19.29 uur: Vallen en Opstaan, FOX Sports 2, documentaire

20.01 uur: Alles voor Twente, FOX Sports 2, documentaire

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen