Promes (36) in onzekerheid: "Ben nog niet officieel gestopt"

24 april 2020, 15:00

Voor Jerold Promes heeft de coronacrisis vervelende gevolgen. De oud-verdediger van VVV-Venlo brak in februari 2019 zijn knie tegen Heracles Almelo en moest daar een jaar van revalideren. Het lijkt inmiddels steeds meer op einde loopbaan.

De ervaren verdediger verwacht, mede door de coronacrisis, niet meer in actie te komen. "Ik denk ik dat ik mijn laatste profwedstrijd gespeeld heb", geeft hij aan tegenover VTBL. "Naar omstandigheden gaat het goed met mij, al baal ik natuurlijk wel van de huidige situatie. Ik was aan het einde van mijn revalidatie en al een week bezig met de groepstraining bij VVV. Ik zou de week erop met de zwaardere trainingen mogen meedoen, maar vanwege het coronavirus is het er niet van gekomen."

Promes heeft geen contract meer bij VVV, maar mocht bij die club wel revalideren. De centrumverdediger is officieel nog niet gestopt met profvoetbal. "Als je aan het revalideren bent, denk je wel aan de toekomst. Mijn vader heeft toevallig een kunstknie en dat wil ik echt niet. Is het daarom wel slim om nog een jaar door te gaan, met het risico dat ik alles zou verergeren? Dat vraag ik mezelf dan wel af. Ik wil eerst volledig fit zijn, maar ik heb nog tegen niemand gezegd dat ik officieel gestopt ben. Al weet ik van mezelf dat ik nooit meer op hoog niveau kan gaan voetballen. Ik revalideer nu vooral zodat ik met mijn maten een balletje kan trappen, in de derde klasse bijvoorbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen