Feyenoord blij met uitkomst, maar houdt slag om de arm

24 april 2020, 21:57

Feyenoord is blij met de uitkomsten van de KNVB over de verdeling van de Europese tickets. De Rotterdammers stonden na een geweldige serie op de derde plaats in de Eredivisie en gaan daarom rechtstreeks de groepsfase van de Europa League in. Toch rekent algemeen directeur Mark Koevermans zich nog niet rijk.

Dat vertelt hij op de clubsite van Feyenoord. "Uiteindelijk gaat de UEFA hier over en zal, net als voor alle andere Europese tickets, uiterlijk 27 mei beslissen", houdt Koevermans een slag om de arm. "Niks is dus nog zeker. Het zou voor Feyenoord natuurlijk goed zijn als dit uiteindelijk ook de uitkomst is. Europese wedstrijden spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van onze spelers en voor de uitstraling en de financiën van de club."

Verder liet Koevermans nog weten dat Feyenoord, net als PSV en Ajax, niet heeft gestemd over de situatie van de mogelijke degradanten. "Het is niet onze rol om te beslissen over het lot van een collega-club. Vandaar dat we ons daar net als veel andere clubs hebben onthouden van stemmen."

Lees ook: Statement KNVB: voor degradatie was geen voorschrift van UEFA

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen