Olij: "Op dit moment ziet het er naar uit dat ik blijf bij NAC"

25 april 2020, 10:47

NAC Breda-keeper Nick Olij mag zich verheugen op interesse vanuit ondere andere Sparta Rotterdam. Toch rekent de goalie dat hij gewoon in Brabant blijft deze zomer. "We moeten ons herpakken in een nieuw jaar met dezelfde doelen. Op dit moment ziet het er naar uit dat ik blijf bij NAC."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem over zijn toekomst en die van zijn club. Dat NAC Breda niet meer kan deelnemen aan de play-offs is volgens hem zuur. "De club is ambitieus, ik ben ambitieus. Onwijs zonde dit. Ik had echt gehoopt op een eindwedstrijd met Volendam. Ik denk dat deze besluitvorming alleen voor ADO Den Haag en RKC goed nieuws is", stelt de keeper, voor wie het extra balen is dat er een streep gaat door de play-offs.

Lees ook'Doelman Olij mag hopen op promotie naar de Eredivisie'

Vorig jaar liep hij de play-offs met TOP Oss namelijk ook mis door een blessure, ditmaal door de coronauitbraak. "Wij vinden het enorm vervelend en frustrerend dat het seizoen op deze manier eindigt. Voor een club als NAC is het in de Eerste Divisie alleen om promotie te doen", aldus Olij, die nog wel wilde benadrukken dat het voor SC Cambuur en De Graafschap nog veel erger is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen