Lyon-preses weerspreekt breuk met Memphis en hoopt

25 april 2020, 20:32

Bij Olympique Lyon heeft men nog altijd goede hoop dat Memphis Depay zijn contract gaat verlengen. De Nederlander speelt sinds januari 2017 bij de Franse club en beschikt over een in 2021 aflopend contract. Hij heeft al meerdere aanbiedingen naast zich neergelegd, maar dat betekent volgens voorzitter Jean-Michel Aulas niet dat de club de hoop opgeeft.

In tegendeel: hij heeft nog goede hoop dat Memphis een nieuw contract gaat tekenen. "Daar werken we hard aan", zegt Aulas via de clubkanalen. "Ik heb veel contact met Memphis, Rudi (trainer Garcia. red.) en Juni (technisch directeur Juninho, red.) ook. Niet dagelijks, maar wel regelmatig. We hebben hem al een aantal voorstellen gedaan, maar die heeft hij niet geaccepteerd. Hij wilde wachten tot hij zijn rentree zou maken." Van een breuk is volgens hem nog geen sprake. "Op dit moment is er nog geen akkoord, maar we praten met zijn zaakwaarnemer."

Na een mislukt avontuur bij Manchester United streek Depay in de winter van 2017 neer in Zuid-Frankrijk. Daar ontpopte hij zich tot een van de betere spelers van de Ligue 1. Meermaals liet Depay weten nog eens een stap na een van de grote competities te willen maken. Zijn kruisbandblessure zet daar vooralsnog een streep door.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen