De Graafschap maandag om tafel om te beslissen over stappen

25 april 2020, 22:30

Of De Graafschap het besluit van de KNVB gaat aanvechten, zal maandag duidelijk worden. De club uit Doetinchem had gehoopt op promotie naar de Eredivisie, maar zag dat die droom in duigen is gevallen. Of er nog stappen volgen, moet nog blijken.

De ontgoocheling was vrijdag enorm aanwezig bij De Graafschap, dat door de tweede plaats in de Eerste Divisie had gerekend op promotie. Voorzitter Hans Martijn Ostendorp weet nog niet of er stappen volgen. "We gaan de komende dagen het besluit even laten indalen", vertelt hij aan Omroep Gelderland. "Maandag komen we met de raad van commissarissen en het dagelijks bestuur bij elkaar. Dan kijken we wat de gevolgen zijn voor de club en of we een kans hebben als we naar de rechter zouden stappen."

Wat De Graafschap vooral onbegrijpelijk vindt, is dat de ranglijst wel is genomen voor het verdelen van de Europese tickets maar niet voor promotie/degradatie. Het is een optie dat de club de handen ineen slaat met SC Cambuur, dat eveneens na het weekend met duidelijkheid komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen