Gisteren gemist: Sambia uit coma, Lyon hoopt op Memphis

26 april 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 25 april.

Aston Villa-spelers leveren salaris in vanwege coronacrisis

De selectie, staf en directie van Aston Villa hebben de knoop doorgehakt. Zij gaan namelijk 25 procent van hun salaris gedurende vier maanden inleveren vanwege de coronacrisis. Dat heeft de club uit Birmingham laten weten. Dat geld kan gaan naar clubs die in lagere divisies.

Lyon-preses weerspreekt breuk met Memphis en hoopt

Bij Olympique Lyon heeft men nog altijd goede hoop dat Memphis Depay zijn contract gaat verlengen. De Nederlander speelt sinds januari 2017 bij de Franse club en beschikt over een in 2021 aflopend contract. Hij heeft al meerdere aanbiedingen naast zich neergelegd, maar dat betekent volgens voorzitter Jean-Michel Aulas niet dat de club de hoop opgeeft.

Supportersvereniging Utrecht witheet: "Amateuristische bende"

De storm is nog zeker niet gaan liggen bij FC Utrecht, dat zich zwaar tekort gedaan voelt door de KNVB. De nummer zes van de Eredivisie grijpt overal naast, want de club krijgt zowel geen Europees voetbal als geen bekerfinale. Belachelijk, vindt voorzitter van de supportersvereniging Teun den Hartog.

Cambuur in actie: "Onrecht mag je niet lijdzaam toestaan"

Het is nog niet helemaal zeker, maar de kans is groot dat SC Cambuur het besluit van de KNVB gaat aanvechten. Al twaalf advocatenkantoren hebben zich gemeld bij de club die vrijdag hoorde dat het ondanks de ruime voorsprong niet zal promoveren naar de Eredivisie. Algemeen directeur Ard de Graaf zegt dat de club de opties bekijkt.

Montpellier-speler Sambia ligt niet langer in coma

Junior Sambia ademt weer zelfstandig. De 23-jarige middenvelder van het Franse Montpellier was met ernstige symptomen van het coronavirus opgenomen op de intensive care. Volgens zaakwaarnemer Frédéric Guerra ademt hij inmiddels weer zelfstandig.

Voorlopig geen duidelijkheid over afloop Belgische competitie

Het gaat nog even duren voordat er duidelijkheid komt over de afloop van de Belgische competitie. De verwachting is dat er op 4 mei gestemd gaat worden over een mogelijke stopzetting van het seizoen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen