Oliedomme Kean flink in problemen met lockdownparty

26 april 2020, 09:46   Bijgewerkt: 26 april 2020, 12:48

Everton is ernstig in verlegenheid gebracht door Moise Kean. De spits dreef dit weekend de spot met de maatregelen tegen het coronavirus. De twintigjarige Kean organiseerde in zijn eigen appartement een zogenaamde lockdownparty. Beelden daarvan deelde de Italiaan op Snapchat en gaf hij de tekst 'quarantaine clean' mee.

De actie van Kean zal niet zonder gevolgen blijven. Everton deelde al een statement om z'n afschuw te verkondigen. 'De club heeft de speler laten weten zeer teleurgesteld te zijn en duidelijk gemaakt dat zulke acties volstrekt onaanvaardbaar zijn. Everton heeft regelmatig het belang van de overheidsrichtlijnen benadrukt. Alle personeelsleden, ook de spelers, hebben hierover diverse officiële berichten ontvangen.'

Lees ook: AZ-captain Koopmeiners genoemd als vers bloed voor Everton

The Toffees zien het gedrag van Kean als onrespectvol. 'De geweldige mensen in de zorg verdienen het grootste respect voor hun werk. De beste manier om respect te tonen is door er alles aan te doen hun te beschermen.' Kean kwam afgelopen zomer over van Juventus, maar hij heeft de grote verwachtingen niet waar kunnen maken. De spits scoorde in 26 optredens slechts één keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen