PSV ziet toekomst in Delanghe, SC Heerenveen zwaait duo uit

28 april 2020 – PSV ziet toekomst in Maxime Delanghe (op archiefbeeld voor PSV onder 17). De achttienjarige doelman heeft een nieuw contract gekregen. Deze verbintenis houdt de talentvolle Belg tot medio 2023 in Eindhoven. Volgend seizoen sluit Delanghe aan bij Jong PSV.

PSV ziet toekomst in Delanghe, SC Heerenveen zwaait duo uit

Delanghe kwam op zijn zestiende over van Anderlecht. Sindsdien heeft hij zich naar tevredenheid van PSV ontwikkeld. De Eindhovenaren laten weten in de sluitpost een belofte voor de toekomst te zien. Delanghe zelf hoopt op termijn uit te groeien tot eerste doelman van PSV. Als hij in het nieuwe seizoen aansluit bij de beloftenploeg, gaat de goalie voor het eerst ruiken aan het betaald voetbal.

Heerenveen zwaait duo uit
SC Heerenveen zwaait deze zomer Jens Odgaard en derde doelman Trevor Doornbusch uit. Odgaard werd dit seizoen gehuurd van het Italiaanse Sassuolo, maar dat zal geen vervolg krijgen. "Jens heeft zich hier als speler en persoon goed ontwikkeld. Hij keert straks terug naar Sassuolo en vanuit daar zal bekeken worden waar zijn toekomst ligt. Trevor is een keeper met potentie maar heeft op dit moment te weinig perspectief bij sc Heerenveen. Daarom is het beter dan onze wegen scheiden", aldus technisch manager Gerry Hamstra op het clubkanaal van de Friezen.

PSV

gerelateerd