Telstar doet mee aan O21-competitie, NEC ontvangt zeven ton

28 april 2020, 17:58

Telstar heeft zich met een O21-team ingeschreven voor de nieuwe beloftencompetitie van de KNVB, die komend seizoen van start gaat. Dat is onderdeel van het beleidsplan van De Witte Leeuwen met het oog op de toekomst. Verder kreeg NEC goed nieuws uit Istanbul.

Dat schrijft Telstar. Telstar heeft hard gewerkt voor de opzet van een nieuwe jeugdploeg, om zo de doorstroming vanuit de eigen jeugd op poten te zetten voor de komende jaren. Oud-spelers Sjaak Lettinga, Dorus de Vries, Mahjoub Mathloufi en Frans de Kat hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het O21-team. "Voor Telstar creëert dit de mogelijkheid jong talent aan ons te binden en wellicht te gaan putten uit een bron van jonge spelers', licht technisch directeur Andries Jonker de keuze toe.

NEC ontvangt 700.000 euro

NEC heeft zoals verwacht dan toch eindelijk het geld voor de transfer van Ferdi Kadioglu bijgeschreven. De Eerste Divisie-club moest maanden wachten op de resterende zeven ton, maar die is dan toch eindelijk op de rekening geschreven, zo bevestigt de club tegenover De Gelderlander. Het ontbreken van dat geld, zorgde lange(re) tijd voor financiële problemen in Nijmegen. Het bedrag is bijna twee jaar na het sluiten van de deal overgemaakt.

Lees ook: NEC verwacht zeven ton van Kadioglu-transfer half april

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen