Gosens hoopt dat Atalanta CL-sprookje nog kan afmaken

28 april 2020, 19:14

Robin Gosens denkt dat het een goede zaak zou zijn als Atalanta Bergamo haar Champions League-avontuur dit seizoen kan afmaken. De verdediger van de Italiaanse club denkt dat het de fans zou helpen om weer enigszins terug te keren naar het normale leven. Bergamo is een van de hardst geraakte plekken van Europa, vermoedelijk mede door het duel in het miljardenbal met Valencia. 

Dat vertelt hij tegenover Sky Sport Italia. "Ik hoop dat we snel weer kunnen spelen, met een duidelijk protocol zodat men de veiligheid van iedereen kan garanderen", aldus Gosens, die mensen uit zijn omgeving kent die het coronavirus opliepen. "Maar ik denk dat het onze supporters zal helpen. De mensen in Bergamo zijn namelijk dol op Atalanta."

Lees ookDuel Atalanta - Valencia was rampzalig voor verspreiding corona

Historisch succes in de Champions League, waarin Atalanta Bergamo in de kwartfinale staat, kan helpen bij het herstel, denkt de geboren Duitser. "We willen de mensen wat moois geven en ze gelukkig maken. Spelen in de Champions League is iets fantastisch en ik hoop dat we het kunnen afmaken, desnoods in augustus. Het zou niet goed zijn als ons CL-avontuur zo eindigt."

Gosens, die in de coronastop veel tijd heeft gestoken in zijn studie, hoopt hoe dan ook dat deze hele situatie positief eindigt. "Ik hoop dat we leren om de kleine dingen in het leven weer te waarderen, zoals je gezond en vrij voortbewegen. Dat zijn de meest essentiële onderdelen van het leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen