'Nieuwe eigenaar Newcastle richt pijlen op Pochettino'

29 april 2020, 13:56

Mauricio Pochettino gaat mogelijk snel weer aan de slag in de Premier League. De Argentijnse oefenmeester is de topkandidaat om bij Newcastle United het stokje over te nemen van Steve Bruce, meldt Sky Sports. Met een megacontract proberen The Magpies de oud-trainer van Tottenham Hotspur te verleiden voor een dienstverband op St. James' Park.

Bij Newcastle United zou Pochettino jaarlijks bijna 22 miljoen euro kunnen verdienen. De Engelse club kan de trainer zoveel geld bieden omdat het binnenkort vermoedelijk in handen komt van een Saoedische investeringsmaatschappij. De puissant rijke kroonprins Mohammed bin Salman moet de nieuwe eigenaar van de Premier League-club worden.

Met de Saoedische kroonprins aan het roer wil Newcastle United de Europese top bestormen. Pochettino wordt beschouwd als de perfecte kandidaat om de club de komende vijf jaar te leiden. Ketst de deal af, dan richt de Engelse club zijn pijlen op oud-trainer Rafael Benítez. De Spanjaard is nu nog trainer bij Dalian Yifang in China.

Pochettino werd in november vorig jaar op straat gezet door Tottenham Hotspur. De Argentijn kreeg bij zijn congé geen ontslagvergoeding, maar staat nog altijd op de loonlijst in Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen