"Naam van Cillessen valt in Amsterdam en dat is niet zo vreemd"

29 april 2020, 17:17

Een eventueel vertrek van André Onana kan een rentree van Jasper Cillessen bij Ajax inleiden. Echter bestaat ook de kans dat Onana 'gewoon' in Amsterdam blijft, ondanks dat de Kameroener een vertrekwens heeft. Ajax verlangt een transfersom van tussen de 25 en 30 miljoen euro.

Dat laat Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf weten in een Q&A. Onana staat er goed op bij grote clubs en de keeper heeft ook de afspraak dat Ajax meewerkt aan een transfer."En dus lijkt een vertrek aanstaande. Toch is er zeker een kansje dat hij blijft", aldus Verweij. "Door de coronacrisis is het de vraag of de geïnteresseerde clubs FC Barcelona, AC Milan, PSG, Borussia Dortmund en Spurs dat kunnen en willen betalen. Chelsea wilde Onana ook, maar besloot een jaar langer door te gaan met Kepa. FC Barcelona stelde een deal met gesloten beurzen voor, maar Overmars heeft vooralsnog liever geld dan Neto, Riqui Puig én Alex Collado of Carles Alena."

Lees ook: Marca legt uit waarom FC Barcelona in de markt is voor Onana

Ajax zal achter de schermen moeten nadenken over eventuele opvolging. "De naam van Cillessen valt in Amsterdam. Dat is ook niet zo vreemd, omdat commissaris technische zaken Danny Blind de keeper in augustus 2011 van NEC Nijmegen naar Ajax haalde. Bij een vertrek van André Onana naar zijn oude club FC Barcelona zou de Braziliaan Neto kunnen terugkeren naar Valencia en zou Ajax Cillessen kunnen kopen. Los van de vraag of de international dat ziet zitten, zitten daar financieel wel wat haken en ogen aan. Bovendien heroverde Cillessen na zijn blessure gewoon weer een basisplaats bij Valencia."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen