Gisteren gemist: NAC-directeur vertrekt, Boadu gelinkt aan Barça

30 april 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 29 april.

Huwelijk NAC en directeur Eisenga eindigt na dertien maanden

Het huwelijk tussen NAC Breda en algemeen directeur Luuc Eisenga is alweer ten einde. De Fries vertrekt vanwege een verschil van inzicht met de raad van commissarissen. Dat melden de Bredanaars woensdagavond via de clubkanalen. Eisenga stond pas sinds maart vorig jaar aan het bewind. Een paar maanden voor zijn aanstelling in Breda overleefde hij een machtstrijd bij sc Heerenveen niet.

Mundo Deportivo: 'Op kantoren Barça is gesproken over Boadu'

Zelfs FC Barcelona houdt Myron Boadu in de gaten. Dat claimt Mundo Deportivo. De Catalaanse sportkrant pakt uitgebreid uit over de negentienjarige spits van AZ, wiens naam ook is gevallen bij AC Milan en Juventus. Boadu zou zelfs in beeld kunnen raken als Lautaro Martinez van Internazionale niet naar Camp Nou komt.

KNVB en De Graafschap niet veel dichter bij elkaar

De Graafschap-directie sprak gisteren (dinsdag) met Eric Gudde over het besluit de Doetinchemmers niet te laten promoveren. In het gesprek kwamen beide partijen niet nader tot elkaar. Namens De Graafschap schoven directeur Hans Martijn Ostendorp en technisch manager Peter Hofstede aan. Naast Gudde zat bestuurssecretaris Mark Boetekees.

PEC probeert volgend seizoen alsnog op natuurgras te spelen

PEC Zwolle doet z'n 'stinkende best' om het nieuwe seizoen op natuurgras te spelen. Omdat de huidige jaargang is beëindigd, is tijd geen complicerende factor meer. "De gesprekken met de gemeente zijn dan ook weer gereanimeerd", aldus voorzitter Adriaan Visser.

SC Heerenveen en Van Rhijn gaan alweer uit elkaar

SC Heerenveen en Ricardo van Rhijn gaan na een seizoen alweer uit elkaar. De 28-jarige verdediger beschikte in Friesland over een eenjarig contract. Van Rhijn speelde zich ten koste van Lucas Woudenberg wel in de basis van Heerenveen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen