Jansen houdt hoop op Engelse club met Cocu, Kuijt en Bergkamp

30 april 2020, 13:23

De Nederlanders Dennis Bergkamp, Phillip Cocu, Dirk Kuijt, Rob Jansen en de Zweed Henke Larsson zijn nog altijd voornemens om een Engelse club te kopen. Ondanks de coronacrisis staat er door die plannen nog zeker geen streep, sterker nog: het kwintet was reeds al heel dichtbij het bereiken van een akkoord met een club.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Jansen tegenover het Voetbal International. "Ik ga niet zeggen om welke club het ging. Maar op het allerlaatste moment werden we gepasseerd door een Amerikaanse partij. Dat was vervelend. Nu zitten we even in de wachtkamer", aldus Jansen tegenover het weekblad.

Ook bondscoach Ronald Koeman zou bij het project betrokken zijn: hij gaat mogelijk aan het werk als adviseur. Het Engelse Wycombe Wanderers werd gelinkt aan de groep Nederlanders, maar bevestigd werd dat niet. Voorlopig staat het door de coronastop allemaal wel even op een laag pitje. Jansen: "Laten we eerst kijken hoe we op een veilige manier weer van voetbal kunnen gaan genieten. In een voetbalwereld waar iedereen een beetje bij zinnen is gekomen."

Lees ook: Koeman op achtergrond betrokken bij wens om club te kopen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen