Lukkien wil met FC Emmen voorbeeld Heracles Almelo volgen

30 april 2020, 15:23

Dick Lukkien is weliswaar al de langstzittende trainer in de Eredivisie, toch is hij niet bang dat zijn houdbaarheidsdatum op korte termijn verstreken raakt. De oefenmeester tekende recent bij tot 2023 bij FC Emmen en wil met die club Heracles Almelo achterna. "Een stabiele Eredivisie-club worden, dat speelt tussen de posities acht en veertien."

Dat vertelt hij tegenover FCAfkicken. "Emmen wil graag een stabiele Eredivisie-club worden, met Heracles Almelo vaak aangehaald als voorbeeld", bevestigt Lukkien. "Als je een negatieve uitschieter hebt, speel je op plaats veertien á vijftien. Heb je een positieve uitschieter, dan speel je in het linkerrijtje", stelt de oefenmeester, die al jarenlang werkzaam is in Drenthe en daar komt voorlopig nog geen einde aan.

Lees ook: FC Emmen breekt verbintenis bewierookte trainer Lukkien open

Toch zit er ook aan Lukkien een houdbaarheidsdatum. "Maar daar heb je zelf ook een grote rol in, door op zoek te gaan wat anders en beter kan. Door met spelers in gesprek te blijven en ook door de spelersgroep te verversen. Ik denk dat het kan, anders had ik het niet aangegaan. Ik geloof in wat we doen en houd wel van uitdagingen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen