'Kuyt wil volgende trainer van Feyenoord worden'

30 april 2020, 22:59   Bijgewerkt: 1 mei 2020, 00:02

Op den duur blijft Dirk Kuyt een beoogde hoofdtrainer voor Feyenoord. Het clubicoon wil nog altijd de volgende eindverantwoordelijke worden. Zolang Dick Advocaat op het pluche zit, kiest de 39-jarige Kuyt ervoor om in de luwte zoveel mogelijk bagage te verzamelen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Kuyt past ervoor het nieuwe onder 21-elftal volgend seizoen onder zijn hoede te nemen. Dit en vorig seizoen stond Kuyt al aan het roer bij Feyenoord onder 19. De Katwijker bedankte voor het aanbod, omdat hij het geen goed idee vond om met vrijwel dezelfde spelersgroep te werken. Ook waren de prestaties van het jeugdelftal de laatste periode slecht.

Kuyt kiest ervoor om in de verschillende geledingen van de jeugdopleiding mee te lopen. Ook bij de A-selectie van Advocaat is hij welkom. Bezoekjes aan buitenlandse clubs behoren eveneens tot mogelijkheden. Het ultieme doel blijft om uiteindelijk hoofdtrainer van Feyenoord te worden. Ingewijden laten aan het AD weten dat dit voor beide partijen nog altijd de uitgestippelde route is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen