Opsteker voor Bosz: middenveld-motor Aránguiz verlengt

1 mei 2020, 13:17

Goed nieuws voor Peter Bosz. Middenvelder Charles Aránguiz is met de clubleiding namelijk een nieuwe verbintenis overeengekomen. De controlerende middenvelder is een belangrijke schakel in het elftal van de Nederlandse coach en heeft zijn contract verlengd tot 2023. Dat was nodig ook, want zijn oude contract liep in de zomer af.

Dat heeft Leverkusen vrijdag wereldkundig gemaakt. De 31-jaroge controleur speelt sinds 2015 bij Leverkusen, dat hem toen oppikte bij Internacional. Daarvoor speelde hij louter voor clubs uit zijn thuisland, waardoor Leverkusen zijn eerste Europese club is en voorlopig ook blijft. "Charles is een erg belangrijke speler voor ons team. Het feit dat we een langdurig contract overeen zijn gekomen laat zien dat er vertrouwen is in elkaar", licht directeur Rudi Völler toe.

De controlerende middenvelder speelde dit seizoen tot dusver achttien duels voor Leverkusen, waarin hij één keer scoorde. Bosz gebruikt de Chileen voornamelijk als controlerende middenvelder. Vorig seizoen kwam hij tot 24 Bundesliga-wedstrijden, de jaren daarvoor speelde de middenvelder respectievelijk 26 en 27 duels in de Duitse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen