Van der Gijp aangevallen door drie mannen, maar kon ontsnappen

1 mei 2020, 19:22

René van der Gijp is maandagavond ontsnapt aan een aanval van drie mannen. De voetbalanalist kwam na de uitzending van Veronica Inside laat thuis en werd daar belaagd door drie mannen met een hamer, die probeerden de ruiten in te slaan. Vanwege de extra sterke ruiten van de auto lukte dat niet en kon Van der Gijp ontkomen.

Dat vertelde de oud-international tegenover Radio Veronica – Veronica Inside. "Ik stond voor het hek en ineens sprongen er drie gasten vanuit het niets voor mijn auto en begonnen als idioten met hamers op die auto in te slaan", aldus Van der Gijp. "Ik heb van die ramen die je niet doorkrijgt, normaal heb je aan één klap voldoende. Als je één klap op je kop krijgt, zoals op die ramen, dan ben je dood."

Eerder dit jaar werd er al ingebroken bij Van der Gijp, waarbij er horloges en zonnebrillen werden meegenomen. Vrijdagavond gaat hij er bij de tv-uitzending van Veronica Inside verder op in. "Ik kon wegkomen, omdat ik achteruit kon rijden", aldus Van der Gijp, die niet bewust extra sterke ramen in zijn auto had gezet. "Dat is erin gezet door de eerste eigenaar, die de auto gekocht heeft." Binnen twee minuten was de politie ter plaatse, nadat de zoon van Van der Gijp hen inschakelde. "Dit is kut. Maar dat is ons drieën nog niets is overkomen, is een wonder. Maar ik heb veel geluk gehad." 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen