Babos keert als opvolger Ten Rouwelaar terug bij NAC Breda

2 mei 2020, 12:39   Bijgewerkt: 2 mei 2020, 13:23

Gabor Babos wordt de opvolger van Jelle ten Rouwelaar bij NAC Breda. Als keeperstrainer komt de 45-jarige Hongaar in technische staf van Peter Hyballa. Diezelfde functie vervulde Babos bij NEC, maar in Nijmegen liep zijn verbintenis af.

Voor Babos is Breda bepaald geen onbekend terrein. Als doelman kwam hij verdeeld over twee periodes 131 keer in actie voor de Parel van het Zuiden. Ook werkte Babos als keeperstrainer in de jeugdopleiding van NAC. "Op het moment dat Jelle bij ons meldde dat hij een stap wilde maken, hebben we snel kunnen schakelen, we zijn direct aan de slag gegaan. Gabor kwam daaruit naar voren als beste optie", zegt technisch directeur Tom van den Abbeele op het clubkanaal van NAC. "Met Gabor halen we een erg goede en deskundige keeperstrainer binnen, die tevens aansluit bij de ambities die wij als club nastreven."

Lees ook: Ten Rouwelaar verruilt NAC voor Anderlecht

Vier jaar geleden haalde NEC Babos naar Nijmegen om de taken van Wilfried Brookhuis over te namen. Destijds herstelde Brookhuis van een lichte hersenbloeding. Het zou nu de bedoeling zijn dat hij Babos weer opvolgt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen