Dolberg blijft bij Nice: "Niet langer springplank voor clubs als Villa"

2 mei 2020, 13:23   Bijgewerkt: 2 mei 2020, 15:12

OGC Nice weet zeker dat het ook volgend seizoen over Kasper Dolberg beschikt. De spits kwam vorige zomer over van Ajax en maakte in zijn debuutjaar een goede indruk. Maar geïnteresseerde clubs kunnen zich de moeite besparen: Dolberg blijft Nice trouw.

"Daar is geen discussie over. Hij wil ook niet vertrekken. Hij voelt zich goed in Nice, waar hij alles heeft om tot bloei te komen", aldus technisch directeur Julien Fournier tegen Nice-Matin. Met elf doelpunten en drie assists in 23 competitieduels gaf de oud-Ajacied gelijk zijn visitiekaartje af. "In het verleden was het moeilijk om spelers langer te behouden. Kijk naar Hatem Ben Arfa of Younes Belhanda. Ook Mario Balotelli tekende voor een jaar."

Met Dolberg heeft Nice een duidelijke route uitgestippeld. "Voordat jongens tekenen, leggen we ze uit dat ze eerst honderd goede wedstrijden voor Nice moeten spelen. We kunnen deze spelers zonder zorgen behouden. We vormen -  met alle respect -  niet langer een springplank voor clubs als Aston Villa en Fiorentina. We willen er een voor topclubs zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen