De Bruyne: "Twee jaar zonder Europees voetbal zou lang zijn"

2 mei 2020, 18:50

In principe is Kevin De Bruyne ook na dit seizoen nog speler van Manchester City, waar de belangrijke middenvelder nog een contract heeft voor drie seizoenen. Slecht nieuws voor de club was echter dat er besloten werd dat Man City twee seizoenen niet mag deelnemen aan de Champions League. Als dat besluit niet van tafel wordt geveegd, verandert het perspectief mogelijk.

De Engelse club heeft het besluit aangevochten bij het Internationaal Sporttribunaal (TAS). "Ik wacht gewoon af", zegt De Bruyne tegen Het Laatste Nieuws. "De club heeft ons verteld dat ze in beroep gaat en dat ze zo goed als honderd procent zeker is dat ze gelijk heeft. Daarom wacht ik af wat zal gebeuren. Ik vertrouw mijn ploeg. Eens de uitspraak er is, zal ik alles bekijken. Twee jaar (zonder Europees voetbal, red.) zou lang zijn."

Wat zeker is, is dat de 28-jarige Belg het goed naar zijn zin heeft in Manchester. "De laatste jaren, en daarvoor ook al, zijn er veel ploegen die gepolst hebben en misschien gevraagd hebben wat ik zie zitten. Maar ik ben eerlijk gezegd heel content bij City. Ik kom uit voor één van de beste ploegen ter wereld, speel in Engeland - voor mijn competitief gezien de beste competitie - en dat vind ik leuk. Het blijft een uitdaging om de beste te zijn en dat heb ik ook nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen