Lukaku begint uitstekend bij Internazionale: "Man met missie"

2 mei 2020, 20:10

In Engeland bij Manchester United was Romelu Lukaku op een zijspoor geraakt, maar bij Internazionale heeft de spits zijn loopbaan nieuw leven ingeblazen. Bij de club uit Milaan kent de Belg vooralsnog een goed debuutjaar. Volgens hem is het succes te danken aan het feit dat hij uit was op revanche.

Lukaku scoorde tot dusver 17 goals in 25 competitieduels. Volgens de Belg komt zijn bewijsdrang voort uit het mislopen van de WK-finale met België in 2018. "Op dat moment besefte ik het nog niet. Ik zat met mijn hoofd in de wolken, het kleine België had de halve finale gehaald op het WK", vertelt Lukaku aan Bleacher Report. "Maar de pijn kwam een maand later, toen ik de wedstrijden terugkeek. Het bracht me naar een donkere plek. Het volgende jaar was moeilijk, omdat we zo dichtbij waren. Die klap kreeg ik pas achteraf. Dat was zwaar."

Vervelend voor de aanvaller was vervolgens ook dat er een moeizaam jaar bij Manchester United volgde. "Toen ik naar Inter ging, had ik al die opgekropte woede nog in mij. Ik was een man met een missie en wilde er vol voor gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen