Leverkusen heeft alle vertrouwen in hervatting competitie in mei

2 mei 2020, 23:22

Bayer Leverkusen rekent erop dat het seizoen wordt afgemaakt in Duitsland en verwacht dat er op korte termijn weer gespeeld gaat worden. Sportief directeur Simon Rolfes rekent erop dat er in mei weer gevoetbald gaat worden, zo geeft hij aan in een onderhoud met BBC.

Op 6 mei zal er vanuit de overheid duidelijkheid worden gegeven over het afmaken van de Duitse competitie. "Het is belangrijk dat we vanuit de politiek goede reacties hebben gehad op onze concepten voor duels zonder fans. De overheid denkt dat wij in staat zijn om dit goed te doen. Komende week zullen we zien welke beslissing er genomen wordt. Ik weet niet wanneer we precies gaan spelen, maar ik hoop dat het in mei gaat gebeuren."

Het is belangrijk dat de Bundesliga voor 30 juni wordt afgemaakt, omdat dan contracten met sponsors en televisiebedrijven aflopen. Er is nog aardig werk aan de winkel in Duitsland, aangezien er nog negen duels gespeeld moeten worden. "Wij staan bovendien in de halve finale van de beker, en hadden een plaats in de Europa League", zegt Rolfes. Leverkusen, de ploeg van trainer Peter Bosz, bezet in de Duitse competitie de vijfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen