Agüero vindt Van Dijk ook lastigste opponent ooit

3 mei 2020, 13:55

Sergio Agüero heeft de loftrompet gestoken over Virgil van Dijk. De aanvaller van Manchester City heeft de Nederlander genoemd als moeilijkste opponent tegen wie hij ooit gespeeld heeft. Leuk detail: eerder deed VVD hetzelfde en noemde op zijn beurt de Argentijn.

Tegenover El Chiringuito gaat Agüero in op de vraag wie voor hem de moeilijkste individuele tegenstander is. "Van Dijk is een van de sterkste verdedigers ter wereld. Hij is sterk, lang en atletisch", formuleert de aanvaller zijn antwoord. "Hij is enorm sterk en in de 1-tegen-1 gebruikt hij zijn lichaam enorm goed. Hij heeft lange benen en dat lijkt niet zo snel, maar als hij twee stappen zet, moet ik er vijftig doen."

Lees ookVan Dijk: Agüero lastigste speler die ik ooit heb moeten afstoppen

Toch is niet alleen het fysiek dat imponeert, vindt Agüero. "Van Dijk verdedigt heel slim. Hij is nooit nerveus als hij je moet stoppen, maar juist geduldig. Dat maakt het lastig voor een aanvaller, zeker als je graag dribbelt. Dan heb je het liefst dat een verdediger instapt", aldus de aanvaller van Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen