Karius is het wachten op salaris zat en vertrekt bij Besiktas

4 mei 2020, 15:05   Bijgewerkt: 4 mei 2020, 15:12

Loris Karius zal definitief niet meer in actie komen voor Besiktas. De Duitse keeper werd door Liverpool twee seizoenen verhuurd aan de Turkse topclub, maar voor die club zal hij niet meer spelen. Hij heeft besloten om zijn huurcontract te verscheuren omdat hij geen salaris kreeg.

De Duitse goalie wacht door de coronacrisis al maanden op salaris. De club is van mening dat het geen salaris hoeft te betalen als Karius niet in actie kan komen voor de club. Karius kondigde al aan dat hij naar de FIFA wil stappen om zijn salaris toch op te eisen. Dat schoot in het verkeerde keelgat van Besiktas, dat met de keeper nu overeen is gekomen dat hij terugkeert naar zijn werkgever Liverpool. Voor die club speelde hij geen wedstrijd meer sinds de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid waarin hij twee blunders maakte.

Karius, die sinds 2018 bij Besiktas speelde, heeft dat maandag bevestigd via Instagram. 'Het is heel vervelend dat het zou ten einde moet komen. Ik heb er alles aan gedaan om dit op te lossen zonder problemen te veroorzaken', schrijft de goalie. 'Ik was heel geduldig en heb maanden op de directie gewacht, maar helaas is het niet gelukt om het op te lossen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen