Dumfries blij: "Heerlijk om weer op het veld te staan"

4 mei 2020, 22:43

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries is dolblij om weer op het veld te staan. Hoewel het onder veel restricties moest, genoot de rechtsback met volle teugen om vandaag (maandag) de training weer te hervatten. "Fijn om die lachende gezichten weer te zien."

Dat vertelt hij op de clubsite van PSV. "Het was heerlijk om weer op het veld te staan moet ik zeggen. Ook om de jongens weer even te zien en bij te praten. Natuurlijk op afstand hè", verzekert Dumfries. "Het voelt nog steeds wel een beetje onwerkelijk. Maar ik ga niet klagen dat we nu niet kunnen voetballen. Het is verschrikkelijk om te zien wat er allemaal gebeurt. Er zijn veel belangrijkere dingen dan voetbal nu, dat is maar bijzaak."

Schmidt-periode

Trainer Ernest Faber sloot zich aan bij de woorden van de captain. "De lachende gezichten, fijn om die ook weer te zien", zei Faber, die de trainingen vooral ziet als op- en afbouwmomenten. "We hopen dat de regels wat versoepelen en we binnenkort al de groepstraining kunnen hervatten", aldus Faber, die niet weet of dat voor of na de start van Roger Schmidt op 20 juli is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen