'Ajax-zomeraanwinst Antony wordt op 7 juli gepresenteerd'

5 mei 2020, 09:41

Antony wordt over twee maanden gepresenteerd bij Ajax. De twintigjarige Braziliaanse aanvaller stapt in principe op 5 juli in het vliegtuig naar Amsterdam en wordt twee dagen later officieel gepresenteerd. Dat heeft Junior Pedroso, zaakwaarnemer van Antony, laten weten aan Yahoo! Sports.

Pedroso vertelde onlangs tegenover LANCE dat het nog onduidelijk was wanneer Antony exact naar Nederland verkast. Hij hield er rekening mee dat de presentatie van de aanvaller een maand later zou kunnen plaatsvinden omdat het nieuwe Eredivisie-seizoen vanwege de coronacrisis op z'n vroegst pas in september begint.

Antony is per 1 juli speler van Ajax. De Amsterdammers tasten diep in de buidel om de aanvaller over te nemen van São Paulo. Door bonussen kan de transfersom oplopen tot maximaal 21,75 miljoen euro, wat zou betekenen dat hij de duurste aankoop in de Ajax-historie wordt. Volgens Pedroso keert Ajax bonussen uit als Antony honderd wedstrijden speelt, topscorer van de Eredivisie wordt en de Amsterdammers de Europa League of Champions League winnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen