Tagliafico: Ajax-spelers zijn bereid loon in te leveren

5 mei 2020, 15:27

Er zijn bij Ajax afspraken gemaakt over een loonoffer, mocht de situatie daar straks om vragen. Dat vertelt Nicolás Tagliafico in een interview met Le Monde. Tot op heden hebben de spelers van de Amsterdamse club nog geen salaris hoeven af te staan 

"We hebben het er met de clubleiding over gehad", zegt de Argentijnse linksback tegen het Franse dagblad. "Ajax' voordeel is dat het intelligent geleid wordt, een langetermijnvisie heeft, zijn spelers voor een goede prijs verkoopt en economisch stabiel is. Voorlopig hoeven we geen salaris in te leveren, maar we hebben afgesproken dat we een bepaald percentage zullen afstaan als de situatie voortduurt."

Om welk percentage van het salaris het gaat, vertelt Tagliafico niet. Bij PSV zijn gesprekken tussen de directie en spelersraad over het (tijdelijk) inleveren van loon gaande. Ibrahim Afellay liet zich onlangs ontvallen dat er snel duidelijkheid over een loonsverlaging. "De ernst van de situatie is ons helemaal duidelijk. Er is geen twijfel over de noodzaak om goed te kijken welke bijdrage we kunnen leveren", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen