Italiaanse media: AS Roma denkt aan vertrek Kluivert

5 mei 2020, 17:20   Bijgewerkt: 5 mei 2020, 20:29

Italiaanse media brengen Justin Kluivert in verband met een vertrek bij AS Roma. Twee verschillende constructies doen de ronde: Kluivert verlaat AS Roma om de komst van Moise Kean (Everton) mogelijk te maken of hij maakt onderdeel uit van een ruildeal met competitiegenoot Fiorentina.

Volgens La Gazzetta dello Sport moet Roma ruimte maken om de twintigjarige Kean naar Rome te halen en is de club bereid om daarvoor Kluivert en Cengiz Under te laten gaan. De roze sportkrant voegt eraan toe Mino Raiola hiervoor wordt ingeschakeld. De zaakwaarnemer behartigt de belangen van zowel Kluivert als Kean, die in zijn eerste seizoen Everton flink teleurstelt. 

La Nazione meldt dat Kluivert ook als ruilmiddel kan dienen in een deal tussen Fiorentina en Roma. Achter de schermen werken beide clubs aan een constructie. Kluivert wordt genoemd als mogelijk onderdeel om Cristiano Biraghi naar Roma te krijgen. Als het al tot een ruil komt, lijken Alessandro Florenzi en Leonardo Spinazzola op dit moment concretere namen om naar La Viola te vertrekken.

Kluivert - vandaag 21 jaar geworden - is bezig aan een behoorlijk tweede seizoen voor Roma. Hij stond 24 officiële duels in de basis en scoorde daarin zeven keer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen