Heracles houdt aanvoerder Pröpper (26) in Almelo

5 mei 2020, 18:43

Robin Pröpper (26) speelt ook volgend seizoen voor Heracles Almelo. De club heeft de optie in het aflopende contract van de aanvoerder gelicht. "Niet alleen als voetballer, ook als persoon speelt hij een belangrijke rol", aldus technisch directeur Tim Gilissen over de contractverlenging van de verdediger.

"Robin is niet voor niks onze aanvoerder. We zijn blij dat hij ook volgend seizoen onderdeel uitmaakt van de selectie", vervolgt Gilissen op het clubkanaal van Heracles. Intern was het contractnieuws al langer bekend. "Vanwege alle berichtgeving rondom de coronacrisis en de gevolgen daarvan voor het Nederlands betaald voetbal en Heracles Almelo hebben we gewacht met de berichtgeving. We hebben intussen meer duidelijkheid en de spelers zijn gisteren weer begonnen met trainen. Dit leek ons een geschikt moment om dit positieve nieuws te brengen."

Pröpper kwam vier jaar geleden over van De Graafschap. "Ik voel me goed bij deze club. Na een lange periode van blessureleed heb ik dit seizoen de kans gekregen weer meer van mezelf te laten zien. Graag had ik en hadden wij de sportieve strijd afgemaakt. Maar de wil en drang om er volgend seizoen samen met het team en onze supporters iets moois van te maken, is nu extra groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen