'Zoet hoeft niet weg van PSV, Union heeft meerdere opties'

5 mei 2020, 20:20   Bijgewerkt: 5 mei 2020, 23:35

Jeroen Zoet kan deze zomer kiezen uit meerdere opties. Union Berlin heeft de doelman in het vizier, Besiktas toonde eerder al interesse en van PSV hoeft hij niet weg. De 29-jarige sluitpost beschikt in Eindhoven nog over een eenjarig contract en zal bij PSV bij een transfer om een vergoeding vragen.

Volgens het Eindhovens Dagblad hoeft Zoet van PSV en de nieuwe trainer Roger Schmidt in elk geval niet te vertrekken. In het Philips Stadion zou hij wel opnieuw de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Lars Unnerstall. Omdat Zoet onder Mark van Bommel zijn basisplaats kwijtraakte, koos hij met het ook op het EK voor een verhuur aan FC Utrecht.

Gisteren kwam in de Duitse media naar buiten dat Union Berlin belangstelling heeft voor Zoet. Het [a,https://www.ed.nl/dossier-psv/jeroen-zoet-kandidaat-bij-union-berlin-maar-de-duitsers-hebben-meer-ijzers-in-het-vuur~a5afd6e4/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web,_blank,ED] bevestigt dat, maar voegt eraan toe dat Union meerdere kandidaten op het lijstje heeft staan. De interesse van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/364836/zoet-in-beeld-bij-besiktas-als-opvolger-van-karius/,_blank,Besiktas] heeft tot dusver niet geresulteerd in concrete stappen. De Turkse clubs stuurde dit seizoen scouts naar Utrecht om Zoet van dichtbij te bekijken

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen