Willem II speelt in op vertrek transfervrije Wellenreuther

6 mei 2020, 08:11   Bijgewerkt: 6 mei 2020, 09:40

Willem II rekent op een vertrek van keeper Timon Wellenreuther. De Duitse sluitpost heeft een aflopend contract en heeft tot dusver niet verlengd. De Tilburgers zijn zodoende bezig om een opvolger te zoeken, maar de coronacrisis maakt dat er niet makkelijker op.

"Natuurlijk is zijn vertrek pas definitief als hij elders een contract tekent. Maar hij heeft al vier maanden de tijd gehad om de markt te verkennen", aldus technisch directeur Joris Mathijsen tegenover het Brabants Dagblad. Willem II zal pas een vervanger aantrekken, zodra de reisverboden zijn ingetrokken. Michael Woud en Connor van den Berg staan onder contract bij Willem II, terwijl over Georgios Strezos – hij bezit ook over een aflopend contract – nog geen keuze is gemaakt.

Lees ook: Willem II: selectie voor 95% klaar en geld te goed

Wellenreuther kende een moeizame start in Tilburg en werd daarin zelfs vervangen door Mattijs Branderhorst (inmiddels vertrokken naar NEC, red.), maar dit seizoen staat hij zijn mannetje meer dan onder de lat. De oud-doelman van onder andere Schalke 04 en Real Mallorca speelde 77 duels namens Willem II, waarin hij zeventien maal de nul hield.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen