Turkije hervat voetbal in juni, clubs promoveren in Portugal

6 mei 2020, 14:04   Bijgewerkt: 6 mei 2020, 15:38

In Turkije gaat de bal definitief weer rollen. De Turkse Süper Lig wordt op 12 juni officieel hervat en moet voor het einde van juli worden afgerond, zo is de verwachting. Ook heeft Nihat Ozdemir, voorzitter van de Turkse voetbalbond, hoop dat de Champions League-finale 'gewoon' kan plaatsvinden in Istanbul.

Dat heeft hij verteld via de officiële kanalen. Ozdemir hoopt dat met de hulp van alle officiële instanties het seizoen kan worden uitgespeeld in twee maanden. Wel gebeurt dat de laatste acht speelrondes zonder publiek.Trabzonspor en Istanbul BB zijn de koplopers van de Süper Lig. Ook in Bulgarije heeft de minister van Sport, Krasen Kralev, aangekondigd dat er begin juni weer gevoetbald wordt. Dat gebeurt eveneens in lege stadions.

Portugese promovendi

Anders dan in Nederland is er in Portugal al besloten dat er twee ploegen promoveren dit seizoen. Nacional en Farense – de nummer één en twee van de Segunda Liga – zijn zeker dat ze volgend jaar op het hoogste niveau uitkomen. Dat heeft de Portugese voetbalbond beslist. In dat land mag alleen de hoogste afdeling mogelijk nog worden afgemaakt. Wie en of er degradaties plaatsvinden, is dus nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen