Elia: "Zo'n overstap lag in de winter nogal gevoelig"

8 mei 2020, 08:47

Voor Eljero Elia bestond afgelopen winter belangstelling. Atlético Talleres wilde hem als eerste Nederlander naar Argentinië halen en ook Besiktas toonde interesse in de aanvaller. Desondanks bleef de aanvaller Istanbul Basaksehir trouw. Na dit seizoen gaat Elia met zijn club om tafel om de toekomst te bespreken.

"In januari van dit jaar belde de trainer van Besiktas, Abdullah Avci, dat hij mij per direct wilde halen naar Besiktas. Hij was vorig jaar mijn trainer hier bij Basaksehir", zegt Elia tegen Voetbal International. "De directie van Besiktas heeft vervolgens mijn zaakwaarnemer gecontacteerd. Zo'n overstap in de winter lag op zijn zachtst gezegd nogal gevoelig. Ook een overstap naar Talleres ging niet door. Dat was voor mij ook geen probleem, we strijden met Basaksehir nog voor twee prijzen. Ik heb dat ook geaccepteerd."

Lees ook: Elia zit verwikkeld in een politiek spelletje: "Aftellen geworden"

Elia wil ook een streep zetten onder alle geruchten. "Dat er nu allemaal verhalen verschijnen dat ik daarom wil vertrekken, is onjuist. Ik heb een prima verstandhouding met de mensen bij de club. Al die speculaties gaan nergens over. Het is heel duidelijk, we hebben vlak voordat het corona hier alles plat legde met de directie afgesproken dat we na alle competities met elkaar om tafel gaan. Zij hebben daarin ook aangegeven dat ze graag zouden doorgaan met mij. Dat is goed te horen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen