Hupperts twee jaar naar VVV: "Ik hoefde niet lang na te denken"

8 mei 2020, 13:10

VVV-Venlo heeft de komst van Guus Hupperts wereldkundig gemaakt. De 28-jarige aanvaller tekent in De Koel een contract voor twee seizoenen, met de optie voor een extra jaar. "Toen VVV-Venlo interesse toonde hoefde ik niet lang na te denken", reageert de aanwinst.

Aan Hupperts hing geen prijskaartje. Recent ging zijn Belgische werkgever Lokeren failliet en was de oud-speler van Roda JC, AZ en Willem II transfervrij. "Guus is een technisch vaardige aanvaller die creativiteit in zijn spel legt. Hij voetbalt al geruime tijd op het hoogste niveau, in zowel Nederland als België en kent het klappen van de zweep wel", aldus technisch manager Stan Valckx op het clubkanaal van VVV. "Zijn ervaring neemt hij mee als extra bagage, waardoor hij de jeugdige spelers in de selectie daar wellicht van mee kan laten profiteren."

Hupperts: "Eredivisie spelen in de provincie waar ik geboren en getogen ben bij de club waarvan mijn overgrootvader aan de wieg stond. Ik ken daardoor de club én de gemoedelijke cultuur en voel me daar heel prettig bij. VVV-Venlo sprak het vertrouwen in me uit. Samen willen we de lijn, die de club ná de winterstop heeft ingezet, aankomend seizoen doortrekken. Ik hoop daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen