Brouwer tekent ondanks gebrek aan speeltijd bij in Almelo

8 mei 2020, 17:12

Michael Brouwer kent zijn plaats bij Heracles Almelo en vindt het geen probleem om voorlopig tweede viool te blijven spelen. De 27-jarige tweede keeper heeft zijn contract bij de club vrijdag met drie seizoenen verlengd.

Brouwer tekende zeven jaar geleden zijn eerste contract bij Heracles. Hij debuteerde op dinsdag 25 september 2018 voor Heracles Almelo in de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch en speelde daarna nog zes duels voor Heracles. Niet veel, maar toch heeft hij het naar zijn zin. "Ik voel me hier thuis", reageert Brouwer op zijn contractverlenging. "Hier spreekt van beide kanten veel vertrouwen uit. Ik ben blij en kijk enorm uit naar de komende drie jaar."

Technisch directeur Tim Gilissen is eveneens content. "We weten dat we met Michael een betrouwbare doelman in huis hebben die goed past bij de club en binnen het team. Na al die jaren is Michael een van de vaste gezichten binnen de selectie geworden. Hij weet wat hier gevraagd wordt en kan dit ook overdragen op anderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen