Lukkien over voetbal zonder supporters: "Vind ik voorbarig"

8 mei 2020, 20:05

Dat er waarschijnlijk geen supporters aanwezig kunnen zijn bij de voetbalwedstrijden in Nederland, is slecht nieuws voor het betaald voetbal. De kans is groot dat er op 1 september weer gespeeld gaat worden en dat er dan nog geen supporters in de stadions worden toegelaten. Dick Lukkien van FC Emmen had liever gezien dat daarover meer terughoudendheid zou bestaan.

"In het begin was het zo dat we heel huiverig waren voor het virus. En terecht, want gezondheid is ook hartstikke belangrijk", zegt Lukkien tegen FOX Sports. "Maar ik vind ook dat bewegen en voetbal kijken een belangrijk onderdeel is van het leven van mensen. Dat moet je niet onderschatten, wat het doet als je zoiets weghaalt."

Volgens Lukkien zou het beter zijn om wekelijks te kijken hoe de stand van zaken is in het voetbal. "Eerst afwachten hoe het per 1 juni gaat. Die terrassen gaan open, misschien is dat wel hartstikke goed. En zo moet je verder kijken. We hebben nu geen zicht op dingen, we weten niet hoe het gaat lopen. Om nu al van alles te roepen, vind ik iets te voorbarig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen